Hopp til innhold

Atrium sertifisert for Talogy

Atrium er sertifisert for det DNV-sertifiserte testverktøyet Talogy

Atrium har valgt Talogy som samarbeidspartner på personlighets og evnetester.

Tester kan være nyttige som en del av rekrutteringsprosessen til en del roller. De kan brukes både til å kartlegge evner og faglige ferdigheter, og til å undersøke personlige og atferdsmessige preferanser og motivasjonsfaktorer. Også for god onboarding og medarbeideroppfølging senere kan testrapporten brukes.

Testverktøy er også både nyttig og morsomt i andre sammenhenger. I for eksempel en ledergruppe, prosjektgruppe, et team eller avdeling. Ulike tester og testrapporter kan være veldig gode utgangspunkt for en gruppe til å bli kjent eller til å jobbe med kultur og samhandlingsprosesser. For eksempel 360 evaluering i forbindelse med lederutvikling.

I samarbeid med Talogy kan vi også tilby et opplegg som er designet for å forbedre HMS-arbeidet, der vi bruker en test som et utviklet med tanke på sikkerhetstankegang og holdninger i forhold til sikkerhet. Kanskje er det mulig å predikere risikoatferd på din arbeidsplass?

Enten det gjelder rekruttering, medarbeiderutvikling, lederutvikling, team, prosjekt-grupper eller sikkerhetskultur. Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer om hvordan vi kan bidra inn i din virksomhet.